2024. April 14., Sunday
Ma: Tibor, Bende Holnap: Anasztázia, Tas
közlemény

A LÜN Kft. és az OIH Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a Rákóczi u. - Táncsics M. u. körforgalmi csomópontjában az útpálya alatt 2,2 m mélyen húzódó szennyvízcsatorna gerincvezeték meghibásodott, és az így létrejövő kimosódás következtében az aszfaltút pályaszerkezete alatt földanyag hiány alakult ki.

bővebben...
közlemény

A MÁV-START Zrt. értesíti utasait, hogy 2024. március 23. - 2024. március 24.-ig a Tatabánya - Oroszlány állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vasútvonalon vonatpótló autóbuszok közlekednek.

bővebben...
közélet | közlemény

A jelenlegi oroszlányi városvezetés többségét biztosító Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre Egyesület a 2024-es önkormányzati választásokon ismét Lazók Zoltánt indítja polgármester-jelöltként. 

bővebben...
közlemény

Az OIH Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a bokodi üdülőterület Ponty utca és Erőműi utca kereszteződésében lévő áteresz meghibásodott.

bővebben...
közlemény

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Oroszlányi Városi Televízió stábja!

bővebben...
közlemény

Hosszan, türelemmel viselt betegség után elhunyt Takács Tímea, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója, Oroszlány város kitüntetettje.

bővebben...
közlemény

Oroszlány Város Önkormányzatának „Oroszlány várossá válásának 70. születésnapját” előkészítő ad hoc Bizottsága pályázatot hirdet civil szervezetek, közösségek részére a jubileumi év 1. félévében szervezett rendezvények, programok megvalósítására szolgáló önkormányzati támogatás elnyerésére.

bővebben...
közélet | közlemény
Tilos gépjárművel közlekedni a gáton
közlemény

Oroszlány Város Önkormányzata nyílt pályázatot hirdetett egyéni és szakmai alkotók számára az „Oroszlány 70 éve város” elnevezésű, 2024-es jubileumi év és rendezvénysorozat egyedi logójának megalkotására.

bővebben...
közélet | közlemény

2024. január 1-től Magyarországon is bevezetik a belföldön forgalomba hozott visszaváltási díjas termékek kötelező visszaváltási rendszerét (nemzetközi megnevezéssel a DRS, azaz Deposit Refund System-et). 

bővebben...
közlemény

Oroszlány Város Önkormányzata nyílt pályázatot hirdet egyéni és szakmai alkotók számára az „Oroszlány 70 éve város” elnevezésű, 2024-es jubileumi év és rendezvénysorozat egyedi logójának megalkotására.

bővebben...
közlemény

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. értesíti a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a fűtésszolgáltatást 2023. október 9-én (hétfőn) elindítja.

bővebben...
közlemény

Ismét közmeghallgatást tart Oroszlány Város Önkormányzata, amire várják a kérdéseket és javaslatokat.

bővebben...
közélet | közlemény
A Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t kérdeztük
közélet | közlemény
Zajlik a felújítás
közlemény
Az ÉDV Zrt.-t kérdeztük
közlemény
Tájékoztatás a helyi adókról
közlemény
A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. válaszolt a kérdésekre
közlemény

Ahogy korábban tudattuk, megkerestük a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.-t a 2023. július 1-jével életbe lépett új hulladékgazdálkodási rendszerrel kapcsolatban. Az imént megérkezett a hivatalos válasz. 

bővebben...
közlemény

2023. július 1-jével új hulladékgazdálkodási rendszer lépett életbe, melyben a magyarországi települési hulladék begyűjtését, kezelését és számlázását a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. fogja végezni.

bővebben...
Találatok száma: 547 db
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49728)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33428)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (31992)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31697)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31608)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán