2023. September 27., Wednesday
Ma: Adalbert, Döme Holnap: Vencel, Bernát
kékfény
Többször visszatért a tettes

Egy oroszlányi cég telephelyére járt vissza lopni a korábban ott dolgozó férfi, aki a járművek tankolókártyáival üzemanyagot vásárolt. 

A 44 éves férfi 2021. szeptember hónapban rendszeresen bement a volt oroszlányi munkahelyének telephelyére, ahol két járműből ellopta az üzemanyagkártyát. Az oroszlányi lakos, a lopott kártyákkal vásárolt üzemanyag egy részét saját használatra használta fel, egy részét pedig eladta. Az eladott üzemanyagot jóval a piaci ár alatt értékesítette, a kapott pénzt később elköltötte. A sértett október 8-án tett feljelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon.

A járőrök adatgyűjtés során azonosították a 44 éves férfit, akit két nappal később elfogtak. Az ellenőrzés során megtalálták nála az egyik lopott üzemanyagkártyát, valamint felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is. D. Zoltánt előállították, az alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. A gyanú szerint a tettes több, mint 1 millió forintért vásárolt üzemanyagot a lopott kártyákkal. Ellene lopás bűntett és kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

[1 hete]
Két hete megkezdődött az új tanév a Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola EGYMI-ben
szerző: ovtv | bővebben...
[2 hete]
A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében bárki kipróbálhatta magát modern tánc, show tánc és klasszikus balett órákon.
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (48584)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (32178)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (30808)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (30672)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (30190)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán