2024. április 28., vasárnap
Ma: Valéria, Fedóra Holnap: Péter, Katerina
közélet | közlemény
Átértékelik feladataik sorrendjét

A városüzemeltetési feladatokat ellátó OIH Zrt. a kialakult helyzetben átértékeli a feladatainak fontossági sorrendjét – tájékoztatott Németh Gábor vezérigazgató.

Elsődleges lesz a közterületi hulladékgyűjtők ürítése és a buszmegállók takarítása megfelelő védőfelszerelésben. A számtalan egyéb (kertészeti, karbantartási, útüzemeltetési, stb.) feladatokra akkor kerül sor, ha ezekre marad szabad munkaerő kapacitás.

Hétfőtől nem látogatható a Csobbanó Uszoda, a Bányászati Múzeum, és zárva lesz valamennyi sportlétesítmény. Nem fogad ügyfeleket csak rendkívüli esetben a társaság ügyfélszolgálata. Az OIH Zrt. központjában csak a legszükségesebb dolgozói keret veszi fel a munkát.

- Felmérjük, melyik dolgozónk hogyan lesz érintett szülőként az iskola, óvoda-bölcsőde bezárások miatt. Ezek függvényében folyamatosan újra szervezzük a munkákat. Az érintettek első körben a rendes éves fizetett szabadságkeretük terhére vehetnek ki szabadságot, mondta a vezérigazgató, aki hozzátette: áttekintjük, kinek és milyen feladatai oldhatók meg otthoni munkavégzéssel. Ebben a társaság vezetése együttműködő lesz a cég dolgozóival, ugyanakkor azt is szem előtt tartjuk, hogy a városnak szüksége van mindannyiuk munkájára. Vasárnap délelőtt az operatív csoport ülésén az intézményvezetőkkel, cégvezetőkkel áttekintettük a mostani, valamint a várható helyzetet, és a hétfő-keddi tapasztalatok alapján hozom meg további döntéseimet – fogalmazott Németh Gábor.

A felsoroltak alapvetően a lakosság érdekét szolgálják, így az OIH Zrt. kéri Oroszlány lakóinak megértését, együttműködését. 

2020. 03. 15.


Folyamatosan frissülő hírekért kattintsanak facebook oldalunkra, az oroszlanyimedia.hu oldalra vagy tekintsék meg képújságunkban az óránként vetített "Rendkívüli hírek" rovatot. 


Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49812)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33504)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (32085)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31765)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31678)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán