2024. április 20., szombat
Ma: Tivadar, Tihamér Holnap: Konrád, Zelmira
közlemény | kultúra
A Príma díjért indul az oroszlányi Bakfark művészeti iskola

 Szavazni 2017. szeptember 8-ig lehet.

Hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma díjat, egy jelölt pedig közönségszavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet.

A kemma.hu-n saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.

A jelölteket többször bemutatják a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségünkbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.

További online szavazási lehetőségek:

A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a voszkom@gmail.com címen is.


MAGYAR KÖZNEVELÉS kategóriában indul a BAKFARK BÁLINT ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA.

Az 1980-as évek végén vette fel Bakfark Bálint nevét az oroszlányi zeneiskola, amelyet Bordács Béla hívott életre 1960-ban. A 90-es évek közepén elindult a táncoktatás is. A 2010-es évek elejétől az oroszlányi járásban is oktatják az ifjú zenészeket. Ma több mint 320 növendék tanul itt, a kezdetek óta több mint 4500 diák fordult meg az iskolában, amelyet hét éve Domina József vezet. Az iskola akkreditált tehetségpont, elnyerte az iskolák közösségi aktivitásának ösztönzésére kiírt „Közösségi tér” címet. 

Az iskolára mindig is jellemző volt, és egyik erőssége lett a társas zenélés. Kamaracsoportjaik, zenekaraik az elmúlt közel hat évtizedben a megyében és országos szinten is komoly hírnévre tettek szert. Egykori növendékeik ott vannak az ország vezető zenekaraiban, az iskola hírnevét öregbíti dr. Varga Zoltán Liszt-díjas kürtművész, a Zeneakadémia tanára is. A Silhouette balettcsoport világ-, Európa- és magyar bajnoki címeket nyert, Csáky Mária mellett két éve Tölgyesi Erika tanítja őket.

[1 hete]
A Veolia Water Hungary önkéntes szemétszedést szervez a „Föld Napja” alkalmából a dolgozói között, amelyen szívesen látják a városi önkénteseket is!
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49760)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33447)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (32025)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31714)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31632)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán