2022. October 1., Saturday
Ma: Malvin, Teréz Holnap: Petra, Örs
kékfény | közélet
Menekülni próbált a rendőrök elől

Megpróbált elhajtani a rendőrök elől az a férfi, aki jogosítvány nélkül, bódult állapotban vezetett egy autót Oroszlányban, amit korábban engedély nélkül vitt el.

A helyi járőrök Oroszlányban figyeltek fel egy személygépkocsira 2021. október 29-én délután, aminek hiányzott az első lökhárítója és rendszám sem volt rajta. Amikor a sofőr meglátta a rendőrautót, gázt adott. Néhány utcával arrébb az egyenruhások megállították a férfit, és ellenőrizték az iratait. Kiderült, több oka is volt annak, hogy el akart menekülni. A 19 éves sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó pedig nem rendelkezett kötelező biztosítással. A férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak a járőrök, ami negatív lett, viselkedéséből azonban arra következtettek, hogy valamilyen bódító szer hatása alatt áll, amit a kábítószerteszt alátámasztott. Emellett az is kiderült, hogy a gépkocsi, amivel közlekedett, nem az övé. Azt korábban a tulajdonosa egy vértesszőlősi parkolóban hagyta, elmondása szerint akkor még volt rajta rendszám.

Cs. Patrikkal szemben előállítását követően kábítószer birtoklása vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt büntető,- az engedély nélküli vezetés, forgalmi engedély helyszíni hiánya, megkülönböztető jelzés figyelmen kívül hagyása, jármű műszaki feltételei és a kötelező biztosítás hiánya miatt pedig szabálysértési eljárás indult. A férfit a rendőrök gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették.

[3 napja]
Az Oroszlányi Evangélikus Kórus és Zenekar a hétvégén ünnepelte megalakulásának 60 éves évfordulóját
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (47512)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (31076)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (29898)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (29841)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (29129)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán