2023. September 22., Friday
Ma: Móric, Írisz Holnap: Tekla, Líviusz
kékfény | közélet
Súlyos testi sértés

A férfi vádlott 2019. december 15. napján 21 óra 45 perc körüli időben vásárlási szándékkal tért be az oroszlányi dohányboltba. 

A vádlott a dohánybolt eladójával hosszabb, magánjellegű beszélgetést folytatott, melyet a sorban mögötte álló sértett férfi nehezményezett, emiatt a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki. A vádlott sértettet szidalmazta, sértegette, emiatt köztük dulakodás alakult ki, melyet egy harmadik vásárló szakított félbe.

Amikor az üzletbe időközben egy új vásárló lépett be, a vádlott hirtelen a sértettre rontott, sarokba szorította a nála idősebb sértettet és egy alkalommal jobb kézzel ököllel arcon ütötte, melytől a sértett az ütést követően térdre rogyott.

A sértettnek a bántalmazásból kifolyólag a bal arcfelén duzzanat, a bal szeme alatt 2 cm bevérzés, a bal oldali arccsonttörése melynek gyógytartama 6 hét.

A Tatabányai Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.


/Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség


[1 hete]
A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében bárki kipróbálhatta magát modern tánc, show tánc és klasszikus balett órákon.
szerző: ovtv | bővebben...
[2 hete]
Fúvószenekari koncertet adott a Konskieből érkező Z DK Franty Zenekar és az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar
szerző: ovtv | bővebben...
[2 hete]
285 diák kezdte meg a tanévet a Hamvas Béla Gimnáziumban szeptember elsején. A kilencedikesek hetvenen csatlakoztak a "Hamvas polgárai" közé.
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (48570)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (32158)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (30786)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (30657)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (30176)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán