2024. February 21., Wednesday
Ma: Eleonóra, Zelmira Holnap: Gerzson, Zétény
közélet
Mit tehet, ha nem tudja fogni az OVTV HD műsorát?

Az Oroszlányi Médiacentrum oroszlányiakhoz szóló közleménye

Augusztus 15-étől a Digi (Oroszlány és Tatabánya) és az Oritel (Oroszlány) hálózatán is fogható az Oroszlányi Városi Televízió digitális adása. 

A Digin a vételi paraméterek a következők: 114,5 MHz, 6000 symbol rate, 256 QAM, az Oritelen pedig: 226 MHz, 6900 symbol rate, 256 QAM. 

Ha készülékén nem találja a műsort, annak számos oka lehet. Általában az ún. set-top box lehet a megoldás.


Íme, néhány ötlet segítségképpen:

1) Hangolja újra készülékét!

2) Az Ön készüléke régi, képcsöves („kocka” alakú) készülék? Szerezzen be ún. set-top boxot, egy digitális jeldekódoló készüléket például a szolgáltatójától, ami felismeri a H.264-es kodeket és tudja a DVB-C szabványt! Annak segítségével látni fogja az adást.

3) Az Ön készüléke set-top box-os, de nem fogja műsorunkat? Cserélje le a set-top boxot, olyanra, ami felismeri a H.264-es kodeket és tudja a DVB-C szabványt!

4) Az Ön készüléke lapos, ún. okostévé, mégsem jön be rajta az OVTV, hiába hangolta újra? Szerezzen be ún. set-top boxot, egy digitális jeldekódoló készüléket pld. a szolgáltatójától, ami felismeri a H.264-es kodeket és tudja a DVB-C szabványt!

5) Műsorunk az interneten keresztül is elérhető, csak kattintson a www.oroszlanyimedia.hu főoldalon található élőkép ikonra!


Amennyiben a jövőben készülékcserét tervez, figyeljen rá, hogy olyan TV legyen, ami támogatja a DVB-C és a H.264 szabványt! Ez nemcsak az OVTV, hanem más műsorok vételéhez is fontos szempont!

Ha egyik megoldásra sincs lehetősége, illetve egyikkel sem sikerül az OVTV vétele kérjük, írjon nekünk az info@oroszlanyivtv.hu emailcímre vagy postacímünkre: 2840 Oroszlány, Bánki D. utca 2.

Jelzését köszönettel vesszük, mert szeretnénk felmérni, hogy hányan lehetnek, akik számára a vétel nem megoldható, hogy amennyiben lehetséges, számukra is megoldással szolgálhassunk.

Oroszlányi Médiacentrum


[1 hete]
A Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete és Millenniumi Alapítványa „Magyarok a Kárpát-medencében” címmel szervezett vetített képes földrajzi, történelmi előadást
szerző: ovtv | bővebben...
[2 hete]
Február 1-jén Oroszlány várossá nyilvánításának 70. évfordulója alkalmából szerveztek ünnepi gálát a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.
szerző: ovtv | bővebben...
Összes hír...

Népszerű hírek

Szenzációs szarkofág-lelet Környe határában! (49466)
FRISSÍTVE! Pénteken délután fordított ki az eke egy töredéket a római kőkoporsóból, melybe vélhetően 1700 éve temettek egy nőt
Óriási római erődöt tárnak fel a szomszédos Környén (33165)
A Magyar Nemzeti Múzeum, a pécsi és debreceni egyetem, a miskolci múzeum, Kuny Domokos Múzeum közös projektje az idei feltárás.
Tűzoltóink szupergyorsak – miért "késhetnek" mégis egy tűzesetnél? (31724)
A riasztási rendszer működésének tanulságai egy mopedautó porrá égése kapcsán. A válasz 360-441?
Lélekmelengető (31462)
Kabátok lógnak a főtéren, meleg sálak, sapkák várják mellettük gazdájukat.
Vérre menő vita volt (31328)
Egy vita hevében életét vesztette egy 21 éves tatabányai férfi.

Elérhetőségeink

Oroszlányi Médiacentrum
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.

Oroszlányi Városi Televízió
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 748-778
info@oroszlanyivtv.hu

2840
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (20) 281-2760
info@2840.hu
Főszerkesztő: Palotai Zoltán